Wanneer je aan het werk bent, is een muziekje op de achtergrond in de meeste gevallen erg fijn. Je luistert naar de radio, zingt mee met je favoriete liedjes en je blijft op de hoogte van het laatste nieuws. Maar als je in de bouw werkt, moet je er wel voor zorgen dat je een radio hebt die tegen een stootje kan. Daarom is ooit, heel lang geleden, de bouwradio uitgevonden. De bouwradio is een radio op een accu, zodat je geen extra snoeren hebt lopen. De bouwradio kan op alle zenders gezet worden die je maar wilt, je kunt dus precies de zender kiezen die je het best voegt. Een bouwradio maakt je werk nog leuker!

Een bouwradio geeft een fijne sfeer

Een fijn muziekje kan je stemming verbeteren. Of je nu gaat voor klassiek of “spring-op-je-gitaar-muziek”. Als het jouw favoriete muziek is, dan maakt het je dag in één klap een stuk beter. En als jij je beter voelt, gaat je werk ook beter. En daar wordt je werkgever dan weer blij van. Maar ook de opdrachtgevers. Maar muziek op de werkvloer is niet altijd gemakkelijk te realiseren. Als je buiten werkt, heb je niet altijd een stopcontact in de buurt om je radio in te pluggen. Een bouwradio is dan de perfecte oplossing. Deze werkt op een accu. En als je deze consequent oplaadt, kun je er een hele dag, of zelfs langer op voort. Qua accu raad ik de Makita bouwradio aan.

Een bouwradio moet tegen een stootje kunnen

De bouwradio is niet voor niets uitgevonden. Een reguliere radio zal het na niet al te lange tijd opgeven. Alle stof en troep worden ‘m al gauw te veel. En de kans dat je struikelt over het snoer is ook een flink arbeidsrisico. Een speciale radio voor in de bouw werkt, zoals gezegd, op een accu. Ook kan deze radio heel wat stof, puin en kleine ongelukjes hebben. Zolang je de radio niet van al te grote hoogte laat vallen komt het prima in orde. Qua stevigheid raad ik de Bosch bouwradio aan.
Bouwradio

Bestel je bouwradio online

Als werkgever dien je je medewerkers te motiveren en te inspireren. Een simpele manier om dit te bereiken is het bestellen van een bouwradio. Je zorgt dat je werknemers lekker naar de radio kunnen luisteren. Het zorgt ook voor beter contact tussen de werknemers onderling: de iPods en de oordopjes kunnen lekker thuis blijven. Je werknemers hebben dan een gemeenschappelijke factor. Rest alleen nog de vraag: op welke zender komt de radio?

Categorieën: Blog