Er zijn weinig accessoires die zo tijdloos stijlvol blijven als een mooi horloge. Ze staan goed bij een pak, een stoere outfit of een meer casual alledaagse look. Met Citizen horloges heb je de beste kwaliteit, een stijlvol horloge die bij alles en iedereen past, een groot assortiment aan stijlen en soorten maar vooral een uurwerk wat altijd klopt en doortikt!

Over Citizen horloges

Citizen horloges kwamen in 1924 voor het eerst op de markt. Sindsdien is het al jaren het meest verkochte Japanse horlogemerk. Het is een van de meest innovatie merken op de horloge- en uurwerken markt. Vaak voorzien van een sportief design is het een mooi merk voor mannen met alle stijlen. Citizen horloges hebben hun weg naar de top gewerkt door het introduceren van quartz uurwerken. Het merk is altijd op zoek naar de nieuwste productiemethoden en designs en staat al jaren wereldwijd om de vooruitstrevende technologie binnen in de horloges. Citizen horloges heeft veel innovaties op zijn naam staan: ze maakten het eerste ultra-platte LCD horloge, het eerste duikhorloge met een dieptemeter en het eerste horloge dat altijd exact goed op tijd loopt via satelliet. Ook is het een van de eerste horlogemerken die waarde hechten aan ecologie en ecologische verantwoordelijke horloges. Dit gebeurt door middel van hun unieke Eco-Drive technologie.

Eco-Drive Citizen horloges

De unieke Eco-Drive technologie was niet alleen de eerste ecologisch verantwoorde uurwerk technologie maar blijft tot op de dag van vandaag de beste in zijn soort. De horloges hebben geen batterij nodig en de Eco-Drive techniek maakt het mogelijk dat de Citizen horloges zichzelf door middel van licht op kunnen laden. De Eco-Drive technologie wordt toegepast op vrijwel alle modellen van Citizen horloges en beperkt u dus niet in uw keuze! Licht is een bron die altijd wel beschikbaar is, dus het zal u met een horloge wat voorzien is van Eco-Drive nooit meer gebeuren dat het horloge niet werkt of dat u de batterij moet vervangen op een moment dat dat niet mogelijk is. Het werkt namelijk niet alleen op zon- of buitenlicht, maar ook met een simpele TL-buis of zelfs een schemerlamp. Zo heeft u altijd de exacte tijd binnen hand of polsbereik!

Geschikt voor iedereen

Buiten de uitstekende ecologisch verantwoorde technologie die niet alleen het milieu helpt maar het gebruik van Citizen horloges ook nog vergemakkelijkt, zijn ook de designs ontzettend mooi en gevarieerd. Citizen horloges hebben een mooie sportieve uitstraling, maar zijn in allerlei verschillende modellen, kleuren en materialen verkrijgbaar!

Categorie├źn: Blog