De Audi mobiliteitsgarantie is een Audi service die ervoor zorgt dat u weer snel onderweg bent door de pechhulp ter plaatse.

Hulp is altijd onderweg

In Nederland en bijna heel Europa staat deze hulpverlening paraat. Wanneer u onderweg bent en er is een kleine handeling of reparatie noodzakelijk, dan kunt u altijd rekenen op deze Audi service.

In een ander geval kunt u er ook voor kiezen een beroep te doen op de Audi hulpverlening. De kosten voor vervolghulpverlening krijgt in rekening. Dit gaat bijvoorbeeld om de hulpverlening bij de gevolgen van een ongeval. De mobiliteitsgarantie geldt ook bij achterstallig onderhoud en niet uitgevoerde, maar wel geadviseerde reparaties. Hierbij ook de kosten voor u in rekening gebracht.

Belangrijk nummer Audi service

Indien u thuis of op een andere plek in Nederland pech heeft hoeft u alleen het volgende gratis nummer te bellen: 0800-2834 4857. Dit nummer is 24/7 bereikbaar. Het is ook mogelijk om in het buitenland in contact te komen. Hiervoor hoeft u alleen een 0 toe te voegen aan het telefoonnummer. Indien dit nummer door technische storing in het buitenland niet beschikbaar is dan kunt u het Nederlandse nummer bellen. Dit nummer is dan echter niet gratis.

Reparatie in het buitenland

Op het moment dat uw auto bij de autodealer in het buitenland staat, verwacht deze autodealer meestal een akkoord voor het uitvoeren van de reparatie. Dit akkoord wordt gegeven door middel van een handtekening. Houdt dit in de gaten, anders beginnen sommige niet eerder aan de reparatie voordat ze een akkoord hebben ontvangen. Vaak brengen deze reparaties ook kosten met zich mee, zelfs wanneer de auto nog onder de fabrieksgarantie valt. Deze kosten moet u dan voorschieten en kunt u later declareren bij uw eigen Audi-dealer in Nederland. Vergeet dus niet om een factuur te vragen anders kunnen de kosten niet worden gedeclareerd.

Extra ondersteuning

Indien er niet ter plaatse een reparatie uitgevoerd kan worden, dan wordt de auto naar de dichtstbijzijnde Audi Servicepartner gebracht. Indien de auto binnen drie uur niet kan worden gerepareerd dan worden er alternatieven aangeboden door Audi.

Categorie├źn: Blog