Mannen, is er iets stoerder dan vriendelijk zijn tegen dieren? Echte klasse betekent dat je overal mee om kunt gaan. Zoals sommigen van jullie al weten heb ik een hond. Een grote  Dobermann genaamd Dobey. Nou ben ik daarnaast ook erg milieubewust en begaan met het lot van dieren, dus ik was op zoek naar diervriendelijk hondenvoer. Zo ben ik op de  Dierenbeschermingshop gestuit en daar kon ik mijn hart echt ophalen wat betreft de mogelijkheden! Ik wil namelijk niet dat het hondenvoer van Dobey afkomstig is uit de bio-industrie en wil ik dat het op zijn minst twee sterren heeft. En dat scheelt. Ik ga jullie proberen te overtuigen om ook de overstap te maken naar diervriendelijk hondenvoer. Zo nu en dan proberen om wat bij te dragen en een betere wereld te creëren. Dat begint natuurlijk bij jezelf en bij het overtuigen van anderen.

Best life hondenvoer

Er zijn verschillende merken hondenvoer op de markt. Binnen dat assortiment zijn er een paar diervriendelijk. Ik heb even uitgezocht wat het beste merk voor Dobey was en ben uiteindelijk uitgekomen op Best life aangezien zij de enige zijn die hondenvoer verkoopt met drie sterren. Verder bevat dit merk  alles waar ik op zoek naar ben door de voedingswaarden die in het voer zitten. Dit hondenvoer merk bevat alleen maar vlees met het 3 sterren Beter Leven keurmerk. Dat garandeert dat de dieren een diervriendelijker leven hebben gehad.

Daarnaast is bij de ontwikkeling van de diervoeding gekeken naar het natuurlijke gedrag van het huisdier. Hierop zijn de ingrediënten afgestemd. De volgende dingen zitten in dit hondenvoer:

  • Bevat alleen vlees met het Beter Leven keurmerk
  • Samengesteld zonder tarwe(gluten)
  • Met yucca tegen onaangename geurtjes
  • Draagt bij aan een compacte ontlasting
  • Draagt bij aan een glanzende vacht

Zoals je ziet zitten er alleen maar voordelen aan diervriendelijk hondenvoer. Genoeg redenen dus om ook de overstap te maken. Ben je nog niet overtuigd? Dan heb ik nog wel iets te zeggen.

Alle dieren tellen

Je bent waarschijnlijk gek op je trouwe viervoeter. Heb je er ook over nagedacht dat je lieve hond ook een dier is? En dat hij/zij net zoveel dier is als een koe, een kip of een varken? Dat jij het allerbeste wil voor je hond betekend het dan dat andere dieren daarvoor moeten lijden? Ik denk niet dat je dat wil, daarom is het gewoon het beste om voor 2 of 3 ster hondenvoer te gaan. Zo ben je dierenvriend voor alle dieren. En dat voelt toch een stuk beter aan het eind van de dag.

Categorieën: Blog