Over het algemeen bedenken vrouwen dat het tijd wordt om de badkamer, keuken, huiskamer of slaapkamer aan te pakken. Maar waarom zou je daar op wachten? Wij mannen kunnen dat ook heus bedenken! En dan kunnen we alles precies maken zoals wij dat voor ogen hebben. Dus het eerste wat ik aanschafte toen ik de badkamer ging verbouwen was een dubbele wastafel. Geen gedoe meer met haar spulletjes en make-up. Nee, een hele fijne ruime wastafel helemaal voor mezelf. Wat zij met die van haar doet, dat moet ze zelf weten.
Dubbele wastafel

Het liefst had ik gewoon twee badkamers gehad

Want ik weet niet wat ze allemaal smeert, spuit en giet, maar de lucht is soms niet te harden. Al zal ik dat natuurlijk nooit tegen haar zeggen. Maar twee wastafels zijn alvast een goed begin. Ik heb ook direct een ruime regendouche geïnstalleerd, dat geeft tenminste wat bewegingsruimte onder de douche. En omdat ik toch bezig was heb ik ervoor gezorgd dat deze douche niet in een hokje hangt, maar in een grote ruimte. Een inloopdouche. Het voelt een beetje alsof de douche een eigen kamer heeft. Heerlijk!

Zij had natuurlijk ook wat wensen

Zo werd zij op haar beurt helemaal gek van mijn toiletgebruik. Bril omhoog, bril omlaag, ergens deed ik het nooit goed. Dus een urinoir geïnstalleerd. Nou ja, laten doen dan. Dat scheelt een hoop gekibbel op de vroege morgen. Het toilet staat er natuurlijk ook nog. Da’s niet helemaal waar. Het toilet hangt. Dat is echt fijn, want het geeft veel meer ruimte voor schoonmaken en dweilen onder het toilet. Ze wilde ook graag dat alles mooi was afgewerkt en goed getegeld. Omdat ik heus dingen kan, maar geen superman ben, heb ik daar hulp voor ingeschakeld. En het is werkelijk schitterend geworden.

De finishing touches zijn voor haar

Natuurlijk heeft zij ook het een en ander te zeggen over de nieuwe badkamer. Zij mocht de kasten uitzoeken en ook nog een flinke stapel nieuwe handdoeken om het plaatje compleet te maken. En ik moet zeggen: ze heeft het mooi voor elkaar. Op deze manier kunnen we prima samenwerken. Maar om nu te zeggen dat ik uitkijk naar ons volgende project, dat is weer een beetje veel van het goede. Want zij heeft nu bedacht dat de keuken aan de beurt is. En dat is nog veel meer werk dan de badkamer. Ach, samen komen we er wel uit.

Categorieën: Blog