Om lekker te kunnen ontspannen kiezen we er vaak voor om onderuit gezakt op de bank of in de bioscoop naar een serie of een film te kijken. De laatste jaren hebben series een heel andere vorm gekregen dan wat zij voorheen hadden. Zo is een serie tegenwoordig meer als een film die in bijvoorbeeld 10 aflevering is opgeknipt. Iedereen kijkt dan ook wel naar één of meerdere series en het is altijd interessant om over te praten. Ook films zijn altijd zeer interessant om naar te kijken en om over te praten.

Series

Mannen kijken vooral graag naar series en films waar veel actie in voor komt, dat en andere zaken lees je onder andere op mannencenter. Ze zullen uit zichzelf niet zo snel kiezen voor een romantische film of serie. Gelukkig zijn er genoeg films en series die in dit genre passen. Je kunt hierbij denken aan bekende series die zich afspelen in een fantasiewereld maar ook series die gebaseerd zijn op de werkelijkheid. Het maakt voor de meeste mannen niet veel uit wat ze op het scherm zien, zolang er maar actie en inhoud in de serie. Je wilt ook graag alles gezien hebben om er met vrienden over te kunnen praten.

Films

De afgelopen jaren zijn er naast andere actiefilms ook films uitgekomen in het superhelden genre. Veel mannen zijn verknocht aan de verhalen die rechtstreeks vanuit een stripboek naar het witte doek worden gebracht. Dit zijn ideale films om met je vrienden te gaan bekijken, maar door de verhalen en humor in de films kun je hier ook uitstekend met jouw vriendin of een date naar toe.

Andere mannenzaken

Mannen houden niet alleen van het kijken naar films en series. Ook andere zaken zoals het kijken naar sportwedstrijden of barbecueën, staan hoog op het lijstje als het gaat om echte mannenzaken. Het is altijd wel leuk om hierover te lezen en natuurlijk ook om inspiratie op te doen. Zo kun je genoeg mannen tips krijgen voor de verzorging van jouw uiterlijk, besparen op energie, echte mannensport, gadgets en cadeaus.

Categorieën: Blog