Alle echte mannen van nu weten dat kleding super bepalend is voor je uitstraling. Regelmatig ga ik daarom online en offline op zoek naar een mooie nieuwe outfit. Zowel in de winkelstraat als op het wereld wijde web kom ik geregeld Gents tegen. Deze winkel is gespecialiseerd in formele herenkleding. Ikzelf ben op zondagmiddag groot fan van een joggingbroek en een slobbershirt, maar naar mijn werk en op een feestje kleed ik mij graag wat netter. Voor deze nettere look kom ik dan ook graag bij Gents.

Helemaal los bij Gents

Gents is niet alleen mijn favoriete winkel omdat ik er mooie kleding kan vinden, het is ook nog eens goed betaalbaar. Als je een kast vol topoutfits hebt, maar geen geld om in deze outfits uit te kunnen gaan schiet het immers ook zijn doel voorbij. De pakken en smokings beginnen al bij €99,95. Met deze prijzen hoef ik niet lang na te denken over een mooi nieuw pak. Leuk om te kunnen variëren met verschillende pakken en smokings.

Feestelijke looks voor feestelijke prijzen

Vrouwen hebben het maar makkelijk, die kunnen kiezen uit eindeloos veel soorten jurken voor een feestje. Als man ben je beperkt tot een klassieke smoking, een pak of de meer casual combinatie van overhemd met broek. Omdat je als man van nu ook weleens iets anders wilt is het leuk om te variëren met je pak of smoking. Een opvallende gekleurde zijden strik of bretels zijn hierbij leuke eyecatchers. Of kies bijvoorbeeld eens voor opvallende schoenen. Voor dit alles kan ik bij Gents goed slagen. Bij een black tie evenement is een smoking voldoende, terwijl je bij white tie uitsluitend in een rokkostuum kunt arriveren. Ook voor rokkostuums heeft Gents echter een speciale categorie. Ook voor deze strenge dresscodes kun je dus eenvoudig slagen bij Gents.

Voor de meer casual Gents

Niet alle mannen van nu worden blij van pakken en smokings. Maar ook wanneer jij je meer comfortabel voelt in een pantalon, overhemd en V-hals trui hoef je deze winkel niet over te slaan. Ook voor de man die van ‘gekleed casual’ houdt is Gents een topwinkel. Combineer bijvoorbeeld een mooie grijze pantalon met een marineblauwe trui voor de ultieme combinatie van comfort en stijl. Helemaal geschikt voor de casual friday!

Dankzij Gents beschik ik nu over een groot aantal mooie zakelijke en feestelijke outfits. De enige uitdaging waar ik nu nog voor sta is een grotere kledingkast…

Categorieën: Blog