Shoppen is doorgaans niet iets wat veel mannen aanspreekt. Toch zul je een goede winterjas voor de koude wintermaanden nodig hebben en hiervoor moeten rondkijken om een geschikt exemplaar te vinden, die je zowel warm houdt als ook een stijlvolle uitstraling kan bieden. Bij Style Italy hebben we je het een stuk gemakkelijker gemaakt. Online vind je een ruim aanbod aan fraaie winterjassen waar je ongetwijfeld een gewenst model tussen vindt. Een heren winterjas uitkiezen hoeft zo zeker niet een opgave te zijn, maar kan je zelfs de zekerheid bieden dat je altijd modieus voor de dag zult verschijnen.

Praktisch en stijlvol

De heren winterjassen van Style Italy bieden je comfort en gebruikersgemak, waarbij koude lucht niet door rits heen komt en je evenmin last zult hebben van wind of regen. De ritsen kunnen helemaal tot op de kin dichtgeritst, waardoor je goed beschut bent tegen de elementen en heerlijk warm de wintermaanden door komt. Je kunt kiezen uit langere modellen, als parka’s of juist voor een kortere variant als bomberjacks. Zo heb je voor elk jaargetijde een geschikte jas beschikbaar en kom je bovendien altijd stijlvol over. De winterjassen van Style Italy kun je deze gemakkelijk combineren met de rest van je garderobe. Zeker als deze in eenzelfde stijl zijn, dan zal alles goed één geheel kunnen vormen. Bekijk dan ook zeker ook de collectie aan sweaters en overhemden, want een goede heren sweater mag niet ontbreken, om goed voor de dag te kunnen verschijnen.

Kiezen op kleur

Bij het uitkiezen van een heren winterjas is het belangrijk om goed de kleuren in je garderobe te bekijken. Vaak zijn neutrale kleuren het beste te combineren met de kleding die je reeds hebt aangeschaft. De winterjassen van Style Italy zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren die goed samengaan met andere outfits, waardoor je jezelf nooit hoeft af te vragen of je wel stijlvol over komt. Doorgaans zijn de neutralere kleuren een veilige optie, waarbij deze goed zijn te combineren met broeken of overhemden in kleurrijkere samenstellingen.

Langere of kortere jas

Om de juiste uitstraling te krijgen, is het verstandig om bij jezelf na te gaan of je liever een korter of langer model aan heren winterjas wilt aanschaffen. Een parka jas is doorgaans langer van model en bieden zo een goede bescherming tegen de kou. Je kunt een heren winterjas verfraaien door een model te kiezen met een bontkraag of capuchon, maar uiteraard deze ook achterwege laten.

Categorieën: Blog