Ben je ondernemer en wil je graag beschikken over een ultieme mobiele werkplaats? Dat is zeker mogelijk. Wanneer je namelijk gaat kijken naar bedrijfswageninrichting, zal je zien dat er van alles mogelijk is. Misschien ben je wel ondernemer en werkzaam als storingsmonteur in de transportsector? Wanneer dat het geval is, zijn er allerlei accessoires verkrijgbaar, zodat je van je bedrijfswagen een mobiele werkplaats kunt maken. Zo zijn er bijvoorbeeld talloze verschillende laden voor bedrijfswagens verkrijgbaar. Dit zodat je een aantal van zulke wagens in je bedrijfswagen kunt plaatsen, waar je je steeksleutels, bandenreparatiesets, bouten en moeren, etc. in op kunt bergen. Ook wanneer je werkzaam bent als timmerman zijn er verschillende bedrijfswageninrichtingen verkrijgbaar.

Bedrijfswageninrichting

Wanneer je werkzaam bent als timmerman, is het van belang om over de ultieme bedrijfswageninrichting te beschikken. In de verschillende laden voor bedrijfswagens kun je al je handgereedschappen kwijt, en in de stellingen kun je je grotere machines plaatsen. Dit zodat je tijdens iedere klus al je gereedschap gemakkelijk bij de hand hebt. Daarnaast is het zelfs mogelijk om van je bedrijfswagen een mobiele werkplaats te maken. Zeker wanneer je over een verhoogde bedrijfswagen beschikt. In zo’n verhoogde bedrijfswagen kun je zelfs een kleine werkbank plaatsen. Hierdoor kun je te allen tijde wat kleinere timmerwerkzaamheden vanuit je bedrijfswagen verrichten. Het is dus echt mogelijk om van je bedrijfswagen om te bouwen tot ultieme mobiele werkplaats. Dit voor elk type bedrijfswagen.

Soorten bedrijfswagens

Er zijn verschillende soorten bedrijfswagens van verschillende automerken verkrijgbaar. Welk type bedrijfswagen het beste voor jou als ondernemer geschikt is, is natuurlijk onder andere afhankelijk van de werkzaamheden die je als ondernemer uitvoert. Wanneer je als storingsmonteur werkzaam bent binnen de transportsector heb je vaak minder middelen en materialen nodig, dan wanneer je werkzaam bent als timmerman. Als timmerman heb je namelijk verschillende soorten gereedschappen nodig. Hierbij kun je denken aan freesmachines, cirkelzagen, verdikte banken, etc.  Daarnaast heb je als timmerman vaak al die gereedschappen nodig, omdat je als timmerman veelal op locatie werkt. Daarnaast kun je natuurlijk wel voorbereidende werkzaamheden in je loods verrichten, maar het is wel zo handig dat veel van je elektrische gereedschappen in je bedrijfswagen passen. Dat is gelukkig mogelijk door op zoek te gaan naar de juiste bedrijfsinrichting. Je kunt natuurlijk ook een gedeelte van je bedrijfswageninrichting zelf maken.

Bedrijfswageninrichting zelf maken

Wanneer je werkzaam bent als timmerman, zal je de uitdaging om een gedeelte van je bedrijfswageninrichting zelf te maken waarschijnlijk niet uit de weg gaan. Je kunt verschillende accessoires voor je bedrijfswageninrichting bestellen. Maar de stellingen voor je elektrische gereedschappen kun je zelf maken. Door dit te doen, weet je zeker dat je elektrische apparaten op de juiste manier in je bedrijfswagen passen, zonder dat je de kans loopt dat deze gereedschappen op de grond neerkomen op het moment dat je aan het rijden bent. Om van je bedrijfswagen de ultieme mobiele werkplaats te maken, kun je dus een gedeelte kant en klaar aanschaffen, maar ook een gedeelte zelf maken.

Categorie├źn: Blog