Vandaag wil ik het gaan hebben over de inrichting van jouw appartement. Zelf woon ik nu sinds een aantal maanden in een mooie gerenoveerde woning en ik ben hier dan ook ontzettend blij mee. Ik hou van een strakke, nette inrichting en daarbij komen infrarood panelen goed van pas. Deze panelen bieden ontzettend veel mogelijkheden en daarbij is de warmte die er vanaf komt ontzettend fijn. Ik hou van een ruige maar nette uitstraling van mijn woning en dankzij infrarood panelen is het mij goed gelukt dit waar te maken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan gauw verder en ontdek of dit ook iets voor jou is!

Infrarood panelen voor een stoere inrichting

Infrarood panelen zijn in vele vormen en maten beschikbaar. Zo kun je kiezen voor panelen in de vorm van een schilderij, spiegel, krijtbord of een paneel waarin jouw eigen foto wordt verwerkt. Zelf heb ik gekozen voor een donker paneel dat netjes tegen de muur is weggewerkt. Hierdoor krijgt mijn woning een strakke uitstraling waarbij het infrarood paneel best een beetje mag opvallen. Ik vind het grootste voordeel aan infrarood panelen dat je geen last meer hebt van lelijke buizen of leidingen door de kamer heen. Daarbij komt er een ontzettend fijne warmte van de panelen af en kun je zelf kiezen waar in huis je dit wil laten terugkomen. Zo heb ik op mijn slaapkamer plafond bijvoorbeeld ook panelen laten installeren en dit draagt bij aan een mooie chique inrichting. Het is dus maar net waar jij de voorkeur aan geeft.

Nog meer tips

Er zijn nog ontzettend veel voordelen van infrarood panelen op te noemen, maar hier beperk ik mij tot de belangrijkste. Zo ligt de aanschafprijs relatief laag in vergelijking met een centrale verwarming of nieuwe gaskachel. Daarbij maken infrarood panelen geen gebruik van gas maar van elektriciteit en dit zul je ook merken in de kosten. Daarnaast geeft dit paneel warmte af die je kunt vergelijken met die van de zon. Daarbij wordt een ruimte al na enkele seconde verwarmd door de straling en hoef je niet al uren van tevoren de verwarming aan te doen. Zelf ben ik begonnen met het laten installeren van de panelen in de woonkamer, maar nu heb ik deze ook op de badkamer in de vorm van een spiegel hangen. Zo kun je er dus voor kiezen deze panelen overal in huis terug te laten komen waar jij dat wil! Ga voor inspiratie eens op onderzoek uit bij andere vrienden die deze techniek in huis hebben gehaald. Zo zul je ontdekken of dit ook iets voor jou is!

Categorie├źn: Blog