Af en toe heb je behoefte aan wat tijd met je maten. Of dit nu vrienden of familieleden zijn dat maakt niet uit, het is tijd voor mannen onder elkaar. Maar om nu alsmaar in de kroeg te zitten, is ook niet altijd wat en soms wil je ook weleens wat anders. Daarom schrijf ik deze blog, om je te vertellen over de andere leuke dingen die je kan doen tijdens een dag of avond met je mannelijke vrienden of familieleden. Wie weet komen jullie hierdoor op nog wel meer ideeën. Lees je mee?

Als échte heren

De meeste van ons krijgen maar zelden de kans om een mooi pak aan te trekken. Er zijn immers maar weinig gelegenheden buiten werk die dit van ons vereisen. Maar een mooi pak doet wel wat, het ziet er namelijk heel erg stijlvol uit. Organiseer een gentlemen’s avond en ga samen met vrienden het casino in stijl op zijn kop zetten. Willen jullie de hele avond spenderen aan luxe? Dan kan je vooraf aan de kaart en tafel kans spellen ook nog een uitgebreid diner reserveren of zelfs een wijn of bierproeverij doen. Dat is weer wat anders dan de standaardbiertjes uit de kroeg.

Weer helemaal jong

En als je geen zin hebt om de deur uit te gaan. Als je gewoon samen wilt zijn en een gezellige tijd wilt beleven zonder al te veel gedoe, organiseer dan een spellenavond. Je voelt je weer helemaal jong als je samen achter de game console schuift. Maak met z’n allen de keuken onveilig tijdens een pizza bakavond, of neem het ervan en bestel ze gewoon. Jullie kunnen je even helemaal ontspannen en alle grappen maken, gesprekken voeren etc. die je wilt zonder dat iemand daar raar van op kijkt. Je kan het ook ouderwetser aanpakken met bordspelletjes als Risk. Plezier gegarandeerd. En dat hoeft nog niet eens veel te kosten.

Neem het ervan

Nu kan je deze activiteiten gedurende ieder moment van het jaar doen maar met sommige seizoenen komen weer andere activiteiten die alleen in dat seizoen gedaan kunnen worden. Denk maar eens aan een middagje snowboarden met z’n allen in de winter of een kamado BBQ in de zomer. Ah, niets verbindt zoals een goed geregelde barbecue met koud bier, niet? Of misschien is een ouderwetse vakantie naar een warm oord met genoeg strand en clubs wel wat je zoekt. Wat je ook doet met de maten is het altijd gezellig, en met deze tips wordt dat alleen nog maar meer.

Categorie├źn: Blog