Menlife.nl schrijft over alles wat mannen interessant vinden. Alles! Je vindt hier tips en tricks en goede artikelen over luxury ("Wat is het geschatte vermogen van … en hoe werd hij zo rijk), maar ook over het aanschaffen van een groepenkast voor in je huis. Ook over het verbouwen van je badkamer, de mooiste vrouwen en de beste gadgets vind je hier artikelen. Deze artikelen zijn nooit te lang, je leest ze lekker weg. Ga er maar eens voor zitten!

Wat staat er onder het kopje Gaming?

Veel mannen zijn gek op gamen, zeker nu, nu we verder maar weinig buiten komen is gaming een goede hobby geworden. Maar dan moet je wel weten welke games hot zijn. Dat kan gaan om computergames, maar ook om online casino's. Heb je altijd al willen weten hoe BlackJack is ontstaan? Je leest het op Menlife.nl. Heb je informatie nodig over de nieuwste Call of Duty of wil je juist meer weten over de populairste gaminggadgets van dit moment? Op Menlife.nl is het een kwestie van even lezen en je bent weer helemaal op de hoogte.

Nu willen we niet generaliseren, maar…

Niet alle mannen zijn perse gek op mooie vrouwen, maar de mannen die een kijkje komen nemen op Menlife.nl weten de weg naar het kopje "Women" wel te vinden. Lees alles over de "Topper van de week" maar ook over het kiezen van een mooie verlovingsring. En wat denk je van de tips voor de beste openingszinnen op Tinder? Daar kun jij nog heel wat van leren! Ook tips en adviezen voor je seksleven kun je onder dit kopje vinden. Doe er je voordeel mee!

Ben je op zoek naar een mooi, betaalbaar interieur?

Ook dan is het fijn dat Menlife.nl bestaat. Je komt hier, onder het kopje "Style & Fashion" alles te weten over het inrichten van je huis en je kledingkast. Ben je een beginnende klusser? Dan leer je hier hoe je je badkamer kunt betegelen en hoe je je keuken wat mannelijker kunt maken. Maar onder dit kopje vind je ook tips voor het aanschaffen van een fijn  huispak of goede sneakers. En niet te vergeten tips over wat je kunt doen bij haaruitval.

Je ziet het, Menlife.nl is een compleet magazine voor mannen, maar dan online. En wat nog het tofst is: je kunt het gratis lezen! Je hoef je er niet op te abonneren en er komen geen vervelende popups in beeld. 

Categorieën: Blog