Je kunt er niet omheen, de lente komt eraan! Dat betekent dat het zonnetje weer heerlijk gaat schijnen. De meeste mensen zijn daar blij mee, maar je kunt natuurlijk ook lelijk verbranden. Ook in de lente! Zeker wanneer je als man zo’n hippe kale kop hebt. Want kaal zijn is al jaren geen schande meer, sterker nog, zelfs mannen die nog niet kalend zijn halen in het voorjaar en de zomer lekker de tondeuse over hun bol. Maar je moet je koppie wel beschermen tegen de zon. Een Stetson kan je daarbij helpen. En dan bedoel ik met Stetson niet zo’n grote cowboyhoed, nee, Stetson is ook een merk dat schitterende flat caps ontwikkelt. Flat caps zijn zeg maar baseballcap 2.0. Met een Stetson flat cap zie je er zeer modieus uit.
Stetson

Een Stetson in de zomer, is dat niet heel erg warm?

Stetson flat caps zijn beschikbaar in veel verschillende materialen. Een flat cap gemaakt van leer en gevoerd met wol is wat warm voor in de zomer. Maar wist je dat er ook flat caps gemaakt zijn van zijde en dunne wol? Zo kom je, ook in de zomer prima voor de dag. En dat is natuurlijk wat je wilt. Want een verbrande schedel is én geen gezicht en nog pijnlijk ook.

Een Stetson flat cap? Maar ik kan toch gewoon zonnebrandcrème smeren?

Ja, natuurlijk. Maar wees eens eerlijk? Zonnebrandcrème smeren moet je bijhouden. Dus dagelijks een aantal keren smeren. En vergeet je het één keer, dan zijn de rapen gaar. Een Stetson heb je altijd bij je, de flat cap weegt maar weinig en voor je het weet heb je een automatisme ontwikkeld waarbij je niet eens meer de krant uit de brievenbus gaat halen zonder deze hippe cap op je hoofd.

Een Stetson flat cap bestel je online, ook voor je kind

Je kunt de meeste dingen tegenwoordig gemakkelijk online bestellen. Van computeronderdelen tot levensmiddelen. Maar dus ook de Stetson flat caps bestel je online. En weet je wat zo leuk is? Ze zijn er ook in speciale kindermaten. Zo kunnen jij en je zoon of dochter er hetzelfde bijlopen zonder dat de flat cap bij de kleine over zijn of haar ogen valt. Zeker wanneer je hoogblonde kinderen hebt, is de kans op verbranding van dat kleine koppie aanzienlijk. Er zit geen barrière tussen de zon en de schedel. Een flat cap is dan, ook voor je kind, de perfecte oplossing.

Categorieën: Blog