Toiletpapier is belangrijk. Je denkt er misschien niet zo vaak bij na, maar wanneer je één keer hebt mis gegrepen weet je het: dát gaat je nooit meer gebeuren. Dus staat toiletpapier standaard op je boodschappenlijstje. Maar is het niet veel handiger om ook je toiletpapier online te bestellen? Dat scheelt veel gesleep met grote verpakkingen en je zit nooit zonder. Zorg dat je iedere week even een inventarisatie doet van alle toiletartikelen en schoonmaakmiddelen en je bent altijd up to date. Natuurlijk moet je dan niet vergeten te bestellen, maar dat had je zelf ook al wel bedacht.
Toiletpapier

Toiletpapier is er in veel soorten

Natuurlijk vind je het fijn als je goed toiletpapier hebt. Dat schuurpapier van vroeger, daar wordt echt niemand gelukkig van. Gelukkig hoeft dat ook niet meer. Het toiletpapier van nu is precies geschikt voor alle poezelige billen in het bedrijf. Maar wist je dat er ook nog eens verschillende systemen zijn? Je hebt natuurlijk het bekende “papier op de rol”, maar ook rollen die je van binnen uit gebruikt, door ze in een speciale dispencer te hangen. Je moet dus, voor je gaat bestellen, even goed kijken naar welk systeem je nodig hebt. Dan heb je altijd het juiste WC papier in huis.

Behalve toiletpapier moet je nog meer op voorraad hebben

En is het dan niet handig als je alles op één plek kunt bestellen? Dan ben je in één levering compleet. Denk dan, behalve aan toiletpapier, ook aan schoonmaakartikelen, papieren handdoekjes, kantinebenodigdheden en vuilniszakken. Het is echt hartstikke handig dat je al deze dingen op dezelfde site kunt bestellen. Zo hou je ook nog eens goed overzicht over wat er al besteld is en wat de volgende keer echt mee moet. Je kunt zelfs online een boodschappenlijstje maken en dat in één keer bestellen. Je plaatst gewoon alles wat je wilt bestellen alvast in het boodschappenmandje. Ideaal!

Ook vochtig toiletpapier bestel je online

Het lijkt misschien een overbodige luxe, maar ook vochtig toiletpapier bestel je gewoon online. Het vochtige papier geeft een extra fris gevoel en maakt dat de gebruiker zich frisser voelt na het toiletbezoek. Vergeet ook vooral niet dat je handzeep bestelt, zo zorg je met elkaar voor een betere hygiëne binnen je bedrijf. Dit voorkomt verkoudheden en griep en dus ziekmeldingen. Daar had je vast nog niet aan gedacht, toch is het erg belangrijk dat ook de handhygiëne in orde is.

Categorieën: Blog