Wij mannen willen allemaal tijd voor onszelf. Vrouwen hebben het er altijd over, maar voor mannen is het niks anders. Daarom hebben ik en mijn vrouw afgesproken dat ik een mancave zou krijgen. Praktisch gezien heb ik dus onze garage omgebouwd tot een plek voor mezelf. Een plek waar ik lekker kan klussen, hobbyen, bier kan drinken met vrienden en muziek kan luisteren. Ik moest wel een robuuste vloer hebben die tegen een stootje kan, dus heb ik gekozen voor een parketvloer.

Eikenhouten parketvloer

De mooiste vloeren zijn die van eikenhout. Ik hoefde dus niet lang na te denken over wat ik wilde. Ik koos gelijk voor een eikenhouten parketvloer, aangezien ik dat mijn hele leven al de mooiste vloer vind. Een goede vriend van mij heeft zo een vloer en ik was altijd al stiekem jaloers daarop. Dus nu zag ik mijn kans schoon en ging voor deze mooie parketvloer. Hij staat prachtig bij mijn leren bank en stereo installatie en hij geeft mijn mancave gewoon ontzettend veel sfeer. Ik kan heerlijk genieten van de aanblik van hout. Dan waan ik me in de wereld van houthakkers en bier.

Massief hout

De redenen om voor een massief houten parketvloer te kiezen zijn groot. Een massief houten parketvloer is zeer duurzaam en kan jaren mee het is ook geen uitzondering dat de vloer de eigenaar overleefd! Dat is zeker nodig bij iemand zoals ik aangezien ik nogal lomp ben. Daarnaast wil ik ook gaan klussen in mijn mancave dus moet de vloer zeker tegen een stootje kunnen.

Het voordeel van een massief houten parketvloer is dat omdat ze vaker kunnen worden geschuurd en afgewerkt kunnen worden dan elke andere houten vloer. Bij een massieve vloer kunnen krassen en deuken die zich in de loop van de jaren in de vloer zijn gekomen er weer makkelijk uit geschuurd worden bij een totale renovatie. Nou vind ik zelf een robuuste vloer vol met krassen en deuken wel charme hebben. Dus totdat ik mijn huis verkoop laat ik de parketvloer lekker zoals hij is. Lekker mannelijk.

Nu hoop ik dat ik je een beetje lekker heb gemaakt om ook een eigen mancave te nemen. Knoop een goed gesprek aan met je vrouw en leg uit dat jij net zo goed tijd en ruimte voor jezelf nodig hebt. En zodra je haar hebt overtuigd ga dan op zoek naar een mooie parketvloer. Want jij verdient ook het allerbeste! Because you are worth it ­čśë

Categorie├źn: Blog