Heb je regelmatig intieme momenten met je partner? Dan weet je als geen ander dat het soms ook oncomfortabel kan zijn. Dit is vervelend, want deze intieme momenten moeten juist fijn aanvoelen. Zowel als man als vrouw moet er plezier zijn en moet je echt kunnen genieten. Als er een product essentieel is tijdens een intiem moment dan is het wel glijmiddel. Glijmiddel is een bekend product en het wordt wereldwijd gebruikt voor intieme momenten. Glijmiddel bestaat uit diverse soorten, geuren en smaakjes, allemaal zijn deze afhankelijk van de toepassing. Waar moet je op letten bij het glijmiddel kopen? In dit artikel gaan we hier uitgebreid op in, zodat je er meer over te weten komt.

Waarom glijmiddel?

Bij intieme momenten met je partner is het fijn dat het comfortabel is. De meeste mensen zijn van mening dat ze zelf genoeg vocht produceren. Op deze manier kan vrijen een stuk gemakkelijker en heb je minder last van pijn. Maar toch kan een beetje glijmiddel al een wereld van verschil maken en seks veel fijner maken. Met glijmiddel zal alles soepeler gaan en zachter aanvoelen bij zowel man als vrouw. Veel mensen denken dat glijmiddel alleen zorgt voor een fijner gevoel tijdens de seks. Maar wist je dat glijmiddel nog andere voordelen heeft? Glijmiddel beschermt je huis namelijk tegen bacteriën en zo kan het geslachtsziektes voorkomen. Ook verminderd het de wrijving van het condoom en is het bij anale seks al helemaal cruciaal. Maar er zijn natuurlijk verschillende soorten glijmiddel en je moet hier goed naar kijken. Welke soorten glijmiddel zijn er? Je kunt er hieronder meer over lezen.

Waar moet je op letten bij de aanschaf van glijmiddel?

Er zijn twee dingen waar je goed op moet letten bij de aanschaf van glijmiddel. Wie gaat het glijmiddel gebruiken? En is het voor een man of een vrouw? Heeft de persoon die het gebruikt last van allergieën voor bepaalde bestanddelen? Weet je welke soort je glijmiddel je nodig hebt? Dan kun je ook nog eens kijken naar de extra’s en is het mogelijk om veel keuzes te maken. Er is zelfs glijmiddel met smaak wat door veel mensen gebruikt wordt tijdens intieme momenten. Wist je dat er zelfs glijmiddelen zijn dat gebruikt wordt voor extra sensatie? Je kunt glijmiddelen kopen met extra werkingen, zoals verwarmende en verkoelende werkingen. Dit kunnen de intieme momenten een stuk spannender maken, zowel voor vrouw als man.

 

Categorie├źn: Blog