Weet je wat zo lekker is. Als man zijnde heb je eigenlijk maar heel weinig kledingvoorschriften. Als vrouw moet je elke dag wat anders aan (volgens de sociale regels dan, van mij hoeft het niet). Haar kleding moet matchen, en het mag niet hetzelfde zijn als haar vriendinnen, en uiteraard niet te strak of losjes, of te lang of te kort.

Wij mannen hebben hier allemaal geen last van! Op een goede dag draag ik jeans, en die draag ik soms wel twee weken lang. Hier doe ik dan een T-shirt of hemd bij aan wat me goed staat en waar ik me lekker in voel. En dat zijn dan ook wel een beetje de regels die ik heb. De schoenen die ik draag kies ik op basis van welke lekker zitten, wat ik ga doen, en of ze vies mogen worden of niet.

Maar er is één kledingstuk waar ik wel moeite voor doe, waar ik wel even langer dan 5 seconden over nadenk. En dat is mijn zonnebril. Ik vertel je waarom.

Zonnebril heren kopen

Een zonnebril, zeker in de zomer, is gewoon hartstikke belangrijk. Ten eerste moet deze van goede kwaliteit zijn. Dat wil zeggen, de glazen van de bril houden de UV straling goed tegen. Ze moeten immers je ogen goed beschermen. Maar ten tweede, de kwaliteit van de rest van de bril moet ook goed zijn. Zo weet je dat hij langdurig mee gaat, en je er vele jaren flink op kan vertrouwen. Koop dus een goede kwaliteit bril.

Daarnaast zijn je ogen één van de eerste dingen waar mensen naar kijken als je met iemand communiceert. En alhoewel ik niet al te moeilijk doe over mijn looks, ben ik me wel heel erg van bewust hoe ik met mensen communiceer. Ik kan er dus bewust voor kiezen om een zonnebril te dragen die niks meer van mijn ogen laat zien, of juist eentje die iets doorzichtiger is, zodat ik nog steeds oogcontact kan hebben.

Grote zonnebril

Waar ik de laatste tijd echt fan van ben, zijn van die grote zonnebrillen. Deze brillen zijn (blijkbaar) nu helemaal hip en in, maar bovenal zijn ze goed om echt een groot gedeelte van je gezicht te beschermen. En ik bedoel niet alleen tijdens het zitten op het terras, maar ook bijvoorbeeld tijdens het fietsen of motor rijden.

Denk dus goed na over je zonnebril, dat doe ik althans wel. Dan kom je het beste voor de dag!

Categorie├źn: Blog