Hoe veel geld heb je nodig om vroeg met pensioen te gaan?

2 miljoen euro, slim beleggen en stoppen met werken? Of ben je gelukkig zolang als je je werk kunt combineren met een gezin, of leuke dingen doen met je partner?

Welke cryptocurrency zijn er vandaag de dag nog interessant om bij te houden?

Ripple? Monero? Bitcoin, NANO, of een van de vele andere altcoins?

Brood op de plank brengen

Er is genoeg om over na te denken wanneer het op geld aankomt. Of je status nu heel belangrijk vindt, of simpelweg genoeg wenst te verdienen om met groot gemak een gezin van vier te kunnen onderhouden. Voor iedereen is er een ander pad naar geluk. De een gaat voor de €10.000,- in de maand en werkt 70 uur in de week – en de ander vindt het wel gebakken!

In onze pijler Brood op de plank vind je alles over geld verdienen, carrière maken, vervulling halen uit wat je doet en natuurlijk: mannenwerk! Want uiteindelijk gaat het maar om één ding en dat is brood op de plank brengen. Een gezegde welke vrij letterlijk genomen kan worden. Het ligt er alleen wel aan wat voor brood je wil. En wat voor beleg daar op moet. Luxe pure chocolade hagelslag van een A-merk, of ga je voor de huismerk vlokken?

Oké, oké. Genoeg metaforen.

We hopen dat je onze artikelen over carrière, geluk en office life kunt waarderen en dat je er zo nu en dan de nodig tips uit kunt halen. Heb je nu zelf een onderwerp waar je meer over zou willen lezen? Laat het ons weten. Via onze contactpagina kun je een heel kort formulier invullen met je vraag of opmerking.