Op deze pagina vind je een aantal handige websites die ik zelf regelmatig gebruik. Sommigen heb ik maar een enkele keer hoeven te gebruiken, zoals deze website voor een boottrailer. Daar heb ik er tenslotte maar één van nodig. Maar mocht ik ooit nog een ander formaat  RIB boot aan gaan schaffen, dan zal ik deze site zeker weer opzoeken! Sommige producten zijn namelijk niet zo een, twee, drie gevonden. Met dat in gedachte heb ik dan ook deze pagina gemaakt. Dus hopelijk heb je wat aan de sites die je hier tegenkomt! Uiteraard geeft ik bij elke site een korte beschrijving. Bovendien heb ik hieronder handige categorieën geplaatst zodat je sneller iets kan vinden in een categorie waar je naar op zoek bent.

Vrije tijd websites

Ah, ”vrije tijd”, mijn lievelingsterm! Echte vrije ”chill” tijd heb ik zelf niet echt, omdat ik naast mijn baan ook huisdieren heb, af en toe vrijwilligerswerk doe en natuurlijk deze website onderhoud. Maar er zijn meer dan genoeg dingen waar ik in mijn vrije tijd van geniet, zoals shoppen. Daar vind je in de blogsectie van deze site meer dan genoeg over. Laatst moest ik de stad in voor een voetbalgeschenk. Niet kunnen vinden natuurlijk. Maar dankzij de site http://www.voetbalgeschenk.nl/ vond ik precies wat ik zocht. Een andere website die ik laatst tegenkwam toen ik op zoek was naar nieuwe landelijke en industriële meubels is muzewonen.nl. Iets meer besteld dan me lief was! Ze hebben hier een grote collectie aan industriële barkrukken, grof gebreide plaids en vele andere gave dingen voor in huis. Echt een aanrder.

Zo nu en dan volg ik ook in m’n vrije tijd trainingen. Een goede site hiervoor is http://www.ivpp.nl/leiderschap/training. Ik had er wat aan, jij dus misschien ook!

Dat is de kracht van online tips.

Medische mannen dingen

We hebben allemaal wel eens last van iets. Of het nu een sportblessure is, of wanneer iemand denkt dat jij zijn of haar vader bent. Dan is een vaderschapstest wel zo handig! Hopelijk heb je er zelf nooit eentje nodig, maar zo wel, nu weet je waar je die kunt vinden. Bij iets als een sportblessure zijn er weer hele andere dingen die je kunt gebruiken. Zoals een voedingssupplement zoals ChondroïtineOf bijvoorbeeld de concentratie pillen van http://blokpil.nl. Voor elk dingetje is er wel iets. Zelf sport ik regelmatig bij een sportschool in Amsterdam, waar ik overigens ook woon. Maar dat is weer een heel ander verhaal.

Auto’s en ander vervoer

Over auto’s heb ik nog niet zo gek veel goede tips. Maar in de loop van de tijd zullen hier meer in komen! Zo heb ik bijvoorbeeld laatst wel een goede site gevonden voor een verhuisbus huren Amsterdam. Altijd handig wanneer je het nodig hebt! Ook kwam ik nog een handig domein tegen waar je voor leuke prijzen olie en Castrol 2takt aan kunt schaffen. Een handig ding om te weten voor ons moderne mannen is natuurlijk waar je de beste stadsauto’s kunt vinden. Dit artikel van Bynco kan helpen bij die zoektocht! Je droomauto mag dan wel een Lamborghini zijn, of een Mercedes nog wat; maar een goede stadsauto is ideaal voor werk e.d..

Gadgets

Last but not least: gadgets! Iets waar ik ook geen genoeg van kan krijgen. Ik ben ondertussen al wel oud genoeg om het niet meer leuk te mogen vinden, maar toen ik laatst de nieuwe Pokémon game preview zag voor de Switch… Holy. Te gaaf. Maar, als volwassen en moderne man van nu zijn er een hoop andere gadgets en technische snufjes waar je verstand van moet hebben. Zoals je laptop laten fiksen. Ik vond gelukkig wel een goede locatie voor een laptop reparatie Den Haag. Die jongens daar hebben me echt gered!

Een ander voorbeeld daarvan is al zoiets simpels als een hdmi kabel. Wist je bijvoorbeeld dat er een boel verschillende zijn – en dat je meestal te veel betaald? Nou, dat wist ik dus niet. Beetje simpel, maar goed. Op de volgende site kun je voor weinig goede kabels, zoals een  hdmi kabel aanschaffen. You’re welcome! Ben je naar iets heel anders op zoek, zoals een camera? Een systeemcamera vind je hier! Of een goede shop voor Huawei reparatie Den Haag? Kijk, zo makkelijk kan het zijn om een degelijke site te vinden om iets aan te schaffen. Laatst hoorde ik een collega van me praten over warmhoudbakken. Ik wist niet eens dat dat een ding was. Maar nu wel!

Technologie en meer

In de VvE beheer Amsterdam waar mijn zwager werkt gebruiken ze nu ook Private cloud. Dat zijn van die dingen waarvan je denkt: “Oké, wat doet zo’n beheer precies? En what the hell is zo’n cloud, ten opzichte van een andere cloud? Sommige dingen vogel ik graag uit. Sommige dingen weer iets minder. Maar door Manennu.nl heb ik de gelegenheid gekregen om me inderdaad meer te verdiepen. In een zeer breed scala aan onderwerpen! Om die reden schrijf ik ook in diverse pijlers en categorieën die voor mannen interessant kunnen zijn. Of je nu een Hottub kopen wil, of op zoek bent naar een Breda escape room. Letterlijk van alles! Zo kwam ik er laatst ook achter dat een goede vriend van mij een eigen site is begonnen met de verkoop van houten horloge heren. En horloges hebben we natuurlijk nooit genoeg. Houten horloges schijnen trouwens behoorlijk trending te worden, dus houd de site in de gaten!

Relaxen, ontspannen en helemaal niks

Ik ben van mening dat iedereen op een gegeven moment aan een break toe is. Even weg van het werk, de dagelijkse sleur en al dat soort zaken. Daarom vind ik het heerlijk om op allerlei manieren te relaxen, ontspannen en even helemaal niks te hoeven. Mijn ideale vakantie? Een stedentrip in mijn eentje, met mijn vriendin of met wat maten ga ik graag de stad onveilig maken.

Dus hopelijk heb je wat aan deze tips!