Alles over het perfecte mannenweekend, de gaafste stedentrips door Europa en natuurlijk de ideale wereldreis voor de man van nu. Ook lees je hier alles over – alles – dat op wielen beweegt en gromt als je het aanzet. Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar motoren, pick-up trucks (Chevy Suburban uit ’78) en ander grof geweld. Maar letterlijk alles waar je jezelf van A naar B kunt bewegen is interessant genoeg om over te schrijven. En te lezen.

Het ideale mannenweekend

Het ideale mannenweekend: hoe ziet dat eruit? Een whiskey proeverij? Een weekend crossmotor rijden met je maten? Of een luxe tussendoortje naar Dubai? Je leest het hier!

De gaafste stedentrips

De perfecte stedentrip zal er voor de moderne man anders uitzien dan de gemiddelde dame. Jij, je vrienden, twee auto’s en in één week van Amsterdam naar Finland. Of toch naar het Oostblok? Alles kan! Alles over de gaafste stedentrips voor mannen lees je hier.

Meer motoren & gebrul

Travel? Dan hebben we het in mijn mening ook over grof geweld. Brute motoren en de gaafste bakken. Mannen blijven mannen – en groot speelgoed hoort daarbij. Heeft niks met de grootte van je… Je weet wel te maken.