De handigste, makkelijkste en stoerste gadgets voor mannen, welke zijn dat? De moderne man zien we steeds vaker over straat wandelen met een tas. Of het nu een rugzak, een schooltas of een leren Burkely bag is: het gaat ons om de inhoud! Crèmes en make-up zal je er niet snel in aan treffen. Dan eerder de nieuwste smartphone – die tegenwoordig (soms) te groot is om in de broekzak te stoppen. Of een fit-band, of iets heel anders! De grote vraag is natuurlijk: welke gadgets voor mannen dragen de mannen van nu wel dagelijks met zich mee? En nog belangrijker:

Welke gadgets voor mannen zijn handig voor jou?

Alle handige gadgets voor mannen op een rij

Op deze pagina probeer ik die vraag voor je te beantwoorden! Voor jou: de moderne man. Het woord ‘gadget‘ op zichzelf kun je al vrij breed inzien. Want wat is nu precies een mannen gadget? Vanuit mijn perspectief kan het van alles zijn: zowel groot en klein. Daarom heb ik het op deze gadgets voor mannen pagina ook niet zo heel nauw genomen. Van horloges, tot smartphones en tablets, tot fitness apparatuur en andere handige items. Je kunt hier over van alles en nog wat artikelen vinden. De enige voorwaarde is dat de gadgets op deze pagina jouw leven of dagelijkse activiteiten ook daadwerkelijk vergemakkelijken. Of simpelweg een stuk leuker maken.

gadgets voor mannen

De handigste en domste apps

Met ‘de handigste apps’ bedoel ik ook de domste apps. Sommigen zijn praktisch en maken het dagelijkse leven een stuk leuker. Gamification apps die je helpen bij je fitness goals, bijvoorbeeld. Andere zijn simpelweg dom vermaak. Zoals de app Tap Tap Fish: een game waarbij je je eigen aquarium moet onderhouden. Of Pokémon Go: een spel dat ik zelf ook meerdere keren heb gedownload, gespeeld en vervolgens weer heb verwijderd de afgelopen jaren. Alle gadgets voor mannen die het leven van de moderne man eenvoudiger maken. Daar gaan we voor. Die smartphone brandt toch elke dag een gat in je broekzak. Die kun je dus maar beter optimaal gebruiken met de leukste apps!

Smart devices

Eén ding waar ik persoonlijk gek van ben (en heel erg benieuwd naar ben), dat zijn smart devices. En dan niet alleen smartphones en smartwatches, maar voornamelijk alles dat te maken heeft met het Internet of Things. Voor als je onder een steen hebt geslapen de afgelopen 5 jaar: het Internet of Things is een verzamelterm voor alle apparaten die met elkaar verbonden zijn via internet. Zoals een smart speaker, of een slimme plantenbak die automatisch water geeft. De instellingen voor die plantenbak kun je vervolgens weer met een app op je smartphone aanpassen op tijd, hoeveelheid en meer. Pittig handig, als je het mij vraagt. De toepassingen zijn nu nog enigszins beperkt, maar er komt steeds meer op de markt. Stuk voor stuk handige IOT (Internet of Things) toepassingen die het leven net wat makkelijker maken. Een goede vriend van mij heeft de website allesverbonden.nl, waar je alles kunt lezen over IOT en gelijk smart producten kunt kopen.

Crypto ledgers

Yup: ledgers voor je cryptocurrency. Ook een handige gadget voor de man van vandaag. Crypto ledgers zoals de Ledger Nano S zijn betrouwbare USB-drives waar je veilig als je cryptocurrency kan opslaan. Of eigenlijk, de private keys waarmee je toegang krijgt tot het deel van de blockchain waar jouw coins zich bevinden. Lang verhaal. Maar ook over cryptocurrency en alles daaromheen vind je hier blogartikelen. Het blijft tenslotte een interessante manier om geld te verdienen. Of op zijn minst om het te proberen.

Mannen gadgets kunnen van alles zijn

Welke mannengadgets zijn voor jou het meest interessant? Heb je suggesties – of heb je misschien zelf een nieuw gadget ontwikkeld? Ik schrijf er graag voer! Laat het me weten.

Mis je een artikel over een onderwerp waar je interesse in hebt? Ik hoor het graag! Je kunt gebruik maken van het contactformulier om het te laten weten. Mijn interesse in gadgets voor mannen is vrij uitgebreid, dus in de loop van de tijd kun je hier een scala aan artikelen vinden. Veel leespezier!