Wie zijn de Mannen van Nu?

Van auto’s, tot vloeken, tot dingen bouwen met je handen; op Mannennu.nl lees je van alles. En daar zijn we best trots op. Zoals we het zelf weleens stellen:

Knowledge is the shit.

Op Mannennu.nl kun je daarom allerlei tips, tricks en meer opdoen over alles wat ons mannen draaiende houdt. Naast een (soms zware) baan, de alledaagse verantwoordelijkheden en sleur – en al die andere dingen waar we af en toe wel even zonder kunnen – is het wel lekker om achterover te leunen en niets te doen. Of je nu liever Netflix aanzet, een film kijkt met je special lady friend, of iets heel anders. Zo nu en dan kan het geen kwaad om je kop weer even uit het zand te halen en wat te lezen.

Daar heb je Mannenu.nl voor.

De moderne man

De naam van deze website komt eigenlijk een beetje door het idee: “wat houdt de moderne man draaiende?“. Die vraag proberen we (soms tevergeefs) te beantwoorden. Want wat is er nu belangrijk voor de moderne man? De man van vandaag is genuanceerder dan de heren die we in de Roaring 50’s kenden. Ook al lijkt dat niet altijd het geval. Van herenmode, tot gadgets en games, films, series en vervoer – er zijn genoeg dingen die ons mannen interesseren.

En op dit mannen blog kun je er alles over lezen. Dus gooi je voeten omhoog en struin lekker rond. Veel leesplezier en have fun!