Tegenwoordig willen we altijd en overal toegang hebben tot het wereld wijde web. Of het nu thuis, op je werk, in het openbaar vervoer of in de kroeg is; een goede internetverbinding is erg belangrijk.  Waar je tot een paar jaar geleden een dure aparte internet bundel bij je telefoonabonnement moest afsluiten is het tegenwoordig gelukkig een stuk eenvoudiger om voordelig gebruik te maken van het internet. Alles in 1 abonnementen bieden hiervoor namelijk een prima uitkomst!

Vaste telefonie versus mobieltjes

Iedereen heeft weleens gehoord van een alles in 1 abonnement, maar wat houden dergelijke abonnementen eigenlijk in? Vaste telefonie, internet en televisie zijn de oorspronkelijke ingrediënten van een alles in 1 abonnement. Tegenwoordig zien we echter dat de vaste telefoon steeds minder populair wordt door de stijging van het mobiele telefonie gebruik. Het is nog maar enkele jaren geleden dat bellen via je mobieltje vele malen duurder was dan bellen met een vaste telefoon. Dure mobiele abonnementen en per minuut of seconde betalen was aan de orde van de dag. Die tijd is inmiddels voorbij en nu is het juist vaak (zeer) voordelig om via je mobieltje te bellen.

Mobiele telefoons en alles in 1

Niet alleen de lage kosten van het bellen met een mobiele telefoon zorgen ervoor dat mobieltjes populair zijn. Vooral het feit dat bijna alle mobiele telefoons smartphones zijn maakt dat ze ontzettend populair zijn. Dankzij onze smartphones zijn we praktisch 24 uur per dag, 7 dagen per week online. Alhoewel we op steeds meer locaties gebruik kunnen maken van gratis wifi hebben we toch vaak nog behoefte aan een internet bundel, zodat we echt overal op het internet kunnen. De alles in 1 abonnementen van tegenwoordig springen handig op deze vraag in door steeds vaker het gebruik van een mobiele telefoon in hun alles in 1 abonnement op te nemen.

Alles in 1 met tv

Maar niet alleen op smartphones is een internetaansluiting belangrijk, ook hedendaagse tv’s maken dankbaar gebruik van internet. Een alles in 1 abonnement is hierdoor extra aantrekkelijk, want dankzij internet op je tv kan je volop online series volgen, tv programma’s terugkijken en online films huren. Daarnaast kan je streamingdiensten, zoals Netflix, ook alleen kijken als je toegang tot internet hebt. De combinatie van mobiele telefonie, internet en tv zijn dus een gouden combinatie voor een alles in 1 abonnement.

Categorieën: Blog