De meesten kennen Pharrell Williams wel. De frontman van de groep N.E.R.D, zanger en eigenaar van diverse kledingmerken heeft een behoorlijk mooi imperium voor zichzelf opgebouwd. Zo is Gstar behoorlijk bekend en Pharell heeft deze enkele jaren overgekocht. Maar Pharrell heeft ook nog een ander kledingmerk in zijn handen namelijk Billionaire boys club. Misschien wat minder bekend onder de Nederlanders, maar ik breng daar graag verandering in, aangezien ik nogal fan ben van dit merk.

Aparte prints met jaren 90 invloed

Ik denk dat je de wijde broeken met aparte prints wel kent van de videoclips van Pharrell. Wat hij met het merk Billionaire boys club heeft gedaan is echt een leuke mix maken tussen skatewear, jaren 90 stijl en prints. Als je naar de lentecollectie kijkt zie je leuke kleurrijke prints op wijde broeken en bloezen.

Billionaire boys club logo

Het logo van Billionaire boys club is ook heel apart, doch cool. Het is een soort van astronautenhoofd. Het logo is ontworpen door niemand minder dan dezelfde persoon die de logos voor Human made en Cav Empt. heeft ontworpen. Deze man is wereldwijd bekend om zijn grafische ontwerpen en aparte designs. Daar heeft Billionaire boys club dus een goede samenwerking mee. Het merk heeft een fascinatie met de ruimte, vandaar dat ze ook een astronautenhoofd als logo hebben.

Katoenen hoodie

Er is niks beters dan een hoodie van 100% katoen. Billionaire boys club heeft die! De selectie van hoodies zorgen er voor dat je elke outfit lekker casual kan maken. Doordat het hoge kwaliteit stof is en het ontwerp modern, zie je er toch casual nog op je best uit.

Samenwerking met Happy socks

Het allerleukste van Billionare boys club, vind ik de samenwerking die ze met happy socks zijn aangegaan. De sokken komen in drie uitvoeringen met de klassieke Billionaire boys club prints zoals the diamand, classic helmet en stars.

De Classic helmet is natuurlijk het supertoffe logo van Billionaire boys club.

Ik hoop dat je een beter beeld van het merk hebt gekregen. Ik ben al een aantal jaren een trouwe klant. En ik krijg supervaak complimenten over hoe ik er uit zie. Mijn vriendin zou het leuk vinden als ze ook een kledinglijn voor vrouwen zouden beginnen. Misschien dat de vriendin van Pharrell dat ook vindt?┬á In de tussentijd draagt ze mijn overhemden van Billionaire boys club in huis, als pyjama. ­čśë

Categorie├źn: Blog