Gisteren schreven we hoe je als echte man je eigen huis hebt. Maar wat hoort er nog meer bij een huis? Een tuin uiteraard. Ach ja, we zijn de minste niet, een goed balkon of dakterras mag natuurlijk ook! Maar een beetje vent weet dat je af en toe lekker naar buiten moet.

Maar als je eenmaal dat nieuwe huis hebt gekocht, dan moet je vervolgens ook aan de slag om die tuin van je op orde te krijgen, mooi te maken, en lekker in te richten. Dus waar moet je nou als vent aan denken om een goede tuin te maken. Wat zijn de essentials? Wij hebben ze op een rijtje gezet, zodat jij blindelings kunt kopen, en de sets alleen nog maar in elkaar moet zetten!

De essentials

Een tuin is bedoeld voor ontspanning. Het moet een stukje van jezelf zijn, waar jij heen kan en even niet hoeft te denken aan je werk, of op je laptop hoeft te zitten. Het is plek waar je echt tot rust kan komen. Maar tegelijkertijd wil je ook dat het een plek is waar je je vrienden vooral ook over de vloer kan hebben. Op warme zomeravonden lekker buiten zitten en een biertje met elkaar drinken, is eigenlijk het groot heiligdom van elke echt vent.

Dus waar moet je dan allemaal aan denken? Als we het in het kort opsommen: een tafel, een loungeset, een parasol, en ja uiteraard, een goede barbecue. Maar hiermee houden we het wel erg breed. Laten we even iets meer toelichten.

Loungeset

Een loungeset wil je hebben omdat je dan met een goed aantal vrienden om elkaar heen kan zitten, en gezellig kan kletsen. Het is anders dan een tafel, omdat je lager zit. Als het ware een bank, maar dan net een stukje beter. Hier zit je tot in de late uurtjes met dat koude biertje in de hand.

Tafel en barbecue

Maar als het een weekend echt goed weer is, dan is er niks zo lekker dan de barbecue aanvlammen en een paar hamburgers op de grill te gooien. Hiervoor wil je echter wel een tafel hebben, want op een bank zitten eten is toch niet echt ideaal. Zorg er dus voor dat je een goede combi van deze twee hebt.

En op die echt warme dagen, dan wil je natuurlijk ook dat je een goede parasol in huis hebt. Ons advies: kies voor een zweefparasol van Tuinmeubelland.nl. Deze jongens kan je namelijk alle kanten op verstellen, en dus zit je altijd goed in de schaduw, of het nou aan tafel of op de loungeset is!

Categorie├źn: Blog