Geniet je ook zo erg van je eerste kop koffie in de ochtend? En geniet je nog meer van een kop koffie klaargemaakt door een barista? Barista’s doen het zo goed, hoe kan dat toch? Koffie maken is een vak apart, een kunst. Met de Dolce Gusto capsules heb je geen barista meer nodig, het doet z’n werk met één druk op de knop.

Dolce Gusto capsules de toekomst

Je ziet steeds vaker reclames voorbij komen van verschillende soorten koffie. Vroeger had je gewoon filterkoffie: gemalen koffiebonen in een zakje, heet water eroverheen, glacékoek erbij en genieten maar. Nu zie je capsules, pads, oploszakjes en allerlei attributen voor erin. Dolce Gusto capsules zijn één van de caps-merken die de toekomst overnemen.

Dolce Gusto capsules ‘au lait’

Wil je een Cafe au Lait – letterlijk ‘koffie met melk’? Dan ben je met de Dolce Gusto capsules aan het goede adres. Ook voor een Lungo, Latte Macchiato, Espresso of Cappuccino kun je bij de Dolce Gusto capsules terecht. Als je niet kunt kiezen is er zelfs een Mixpakket met alle soorten: zo kun je zowel de cappuccino als de cafe au lait proberen.

Gemakzucht maakt de mens

Alles wordt steeds makkelijker. Roltrappen zijn uitgevonden zodat je geen trap meer hoeft te lopen, smartphones zorgen ervoor dat de bibliotheek overbodig wordt en zelfregulerende thermostaten verwarmen je huis alleen op geprogrammeerde momenten. Je hoeft zelf niks mee te doen, nergens meer over na te denken. Alles gaat moeiteloos, zo ook koffie zetten met Dolce Gusto capsules.

Barista? Dolce Gusto capsules!

Kort gezegd worden barista’s binnenkort ook overbodig. Je hebt overal machines voor, die alles net zo goed en snel kunnen als de menselijke variant van de machines. Het enige wat de Dolce Gusto capsules (nog) niet kunnen, is een praatje maken. Drink je koffie voor de gezelligheid, dan ben je bij de barista misschien toch aan het betere adres. Aan de andere kant: nodig wat vrienden uit en geniet samen van Dolce Gusto…

Categorie├źn: Blog