Als echte feestganger is het nu toch wel een beetje moeilijk om aan je trekken te komen. Gelukkig kunnen we in Nederland vanaf 1 juni weer terrasjes pakken of uit eten en biertjes drinken met vrienden. Toch is het niet helemaal als vanouds. Zeker als je bedenkt dat de festivals dit jaar zo goed als zeker helemaal niet door gaan. dat is toch een beetje balen. Om het leuk te maken is het een goed alternatief om zelf een feest te organiseren. Natuurlijk wel volgens de richtlijnen van het RIVM. Benieuwd wat jij hiervoor nodig hebt? Lees dan snel verder!

Regel een thema om op te feesten

En niet alleen de omgeving waarin je het feest gaat organiseren moet voldoen aan de eisen van het thema. Ook de kleding die je draagt dient natuurlijk helemaal in style te zijn met het thema wat jij hebt gekozen voor het feest.

Zorg er ook goed voor dat jouw gasten wel weten wat het thema is. Je wilt er namelijk wel voor zorgen dat iedereen helemaal in stijl gekleed is. Dit is ook leuk wanneer je later terugkijkt naar foto’s die je hebt geschoten.

Cocktails shaken voor je leven

Kijk, een biertje is best lekker op z’n tijd. Het beste is natuurlijk een ijskoud biertje van de tap. Dit is echter niet altijd te realiseren als je thuis een feest geeft. Daarom kan het lekker zijn om die lauwe biertjes af te wisselen met een heerlijk verfrissende cocktail. Wil jij graag cocktails op locatie? Huur dan een mobiele bar bij Shake-It. Zij geven jou de mogelijkheid om zelf een beetje het festivalgevoel in huis te halen door een prachtige bar in thema aan te leveren.

What kind of music is this?

Heb jij toevallig een vriend die een DJ set thuis heeft staan? Er is niet veel voor nodig. Je kunt namelijk al met een simpele controller een heel eind komen. Het is natuurlijk wel een stuk cooler en je krijgt meer een festival gevoel wanneer je echt verschillende CDJ’s hebt staan met een draaitafel, maar je kunt niet alles hebben.

Muziek is belangrijk en de beleving ook, maar als je niet aan de hierboven genoemde attributen kan komen is het ook heel goed mogelijk om gewoon met een aux kabel en een goede set boxen te werken. Dit maakt het namelijk ook een stuk makkelijker om mensen leuke verzoek nummertjes aan te vragen. Ook kan je op deze manier makkelijk een karaoke battle houden. Want geef eens eerlijk toe, wie wil dat nou niet?

Categorie├źn: Blog