Denk jij bij een Fiat 500 ook stiekem dat het een vrouwenauto is? Nou, denk dan nog maar eens een keer. Want de nieuwste Fiat 500 is gewoon echt een stoere bak. Vandaar ook dat de Fiat 500 private lease echt iets is voor mannen. De oude, originele Fiat 500 was heel leuk, maar een beetje vent kon daar met goed fatsoen niet fijn in zitten. Met Fiat 500 private lease ontdek je dat dat tegenwoordig wel anders is. Want de Fiat 500 van nu is helemaal gemoderniseerd en ongeveer twee keer groter dan die van vroeger. Dus met Fiat 500 private lease hebben ook mannen ruim voldoende been- en hoofdruimte.
Fiat 500 private lease

Met Fiat 500 private lease rij je een meer dan complete auto

Het rijden in een Fiat 500 is natuurlijk al leuk, maar met Fiat 500 private lease is het net nog even leuker. Want doordat deze auto echt meer dan compleet is, is deze van alle gemakken voorzien. Wat denk je van airconditioning en een lederen stuurwiel? Ook de bedieningstoetsen voor het aansluiten van je mobiel en de audio zijn ideaal. Wanneer je instapt in een Fiat 500 private lease voel je dat direct. Je zit heerlijk in de fijne sportstoelen. Zo zit je comfortabel en actief, je zal graag een extra rondje rijden.

Kies je kleur met Fiat 500 private lease

De Fiat 500 private lease is in vier kleuren verkrijgbaar. Zo kies je precies die kleur waar jij je het prettigst in voelt. En dat in combinatie met een stoere zwarte grill en lichtmetalen velgen maakt dat je in een echt stoere auto rijdt. Een auto die bij jou past en waar je met plezier in zal rijden. Want dat is ook belangrijk. Je wilt niet met tegenzin je auto in stappen. En staat ‘ie voor je deur? Dan heb je ook nog wat moois om naar te kijken!

Wat kost Fiat 500 private lease?

Wat Fiat 500 private lease kost hangt helemaal af van het contract dat je afsluit. Dat heeft te maken met de loopduur van het contract en met het aantal kilometers dat je op jaarbasis gaat rijden. Het is in ieder geval duidelijk dat je een vast bedrag per maand betaalt waar alles bij in zit. Je wegenbelasting, je verzekering, je onderhoud, je huur of lease. Dat is natuurlijk fijn om te weten, je kunt dat gemakkelijk incalculeren. Het enige dat je nog apart betaalt is de brandstof en natuurlijk eventuele bekeuringen. Maar die kun je zelf voorkomen.

Categorie├źn: Blog