Cadeaus zijn heel vaak lastig om te bedenken, maar de meest moeilijke persoon om dit voor te bedenken is misschien wel je vader. Vaders zijn enorm lastig, omdat ze vaak al alles hebben. En als ze iets hebben bedacht wat ze graag willen, zijn ze vaak eigenwijs genoeg om het zelf twee weken voor hun verjaardag te kopen. Daarom moet je soms een beetje creatief zijn. In deze blog lees je over een aantal leuke cadeautips voor vaders. 

Voor de culinaire vader

Voor vaders die wel een beetje houden van koken of graag uit eten gaan, zijn er veel leuke cadeautips te bedenken. Eigenlijk zullen ze alles wat met eten te maken hebben wel goed vinden, ook al krijgen ze al drie jaar op rij hetzelfde. Een goede optie voor de culinaire vader is natuurlijk om een kookboek te geven. Dit is nooit een saai cadeau, omdat er enorm veel verschillende soorten kookboeken te vinden zijn. Zo heb je kookboeken voor pastagerechten, maar ook kookboeken die speciaal gemaakt zijn voor gerechten van de BBQ. Een andere leuke cadeautip voor vaders die ook wel van een glaasje bier houden, is een eigen bierbrouw pakket. Als je even googlet op “benodigdheden zelf bier brouwen ” zul je zien dat er veel van dit soort leuke pakketten zijn die helemaal niet zo duur zijn. Vaders vinden dit een onwijs leuk cadeau, omdat ze er nooit zelf aan zouden denken om hun eigen bier te brouwen. 

Voor de sportieve vader

Als je vader elk weekend wel op het tennisveld of de golfbaan te vinden is, dan is het misschien leuk om een cadeautje te geven die goed past bij zijn sportiviteit. Zo kun je hem bijvoorbeeld altijd benodigdheden geven voor de sport die hij al beoefend. Als hij bijvoorbeeld al tien jaar hetzelfde tennisracket heeft, dan zal hij best blij zijn met een nieuwe. Ook is het een heel leuk idee om je vader eens te introduceren aan een nieuwe sport. Neem je vader als cadeau bijvoorbeeld eens mee kanoën of muurklimmen. Dit soort activiteiten zijn heel leuk om samen te doen en hij zal het als sportieve man ongetwijfeld ook erg leuk vinden. 

Voor de werkende vader

Als je vader een beetje een workaholic is, dan kun je hem een cadeau geven waar hij iets aan heeft op zijn werk. Dit hoeft niet een heel serieus cadeau te zijn, zoals een nieuw notitieblok. Je kunt het ook iets meer persoonlijker maken. Geef hem bijvoorbeeld een nieuwe portemonnee met zijn eigen initialen erin of een nieuw horloge die hij om kan naar zijn werk. Een nieuw overhemd of mooie schoenen voor het werk zullen ook altijd wel goed zijn.

Categorie├źn: Blog