Ieder jaar is het weer even spannend. De fashion weeks bepalen namelijk in grote lijnen wat de mode gaat zijn voor het komende jaar of seizoen. Ook dit jaar waren de ontwerpen meer dan inspirerend. Veel toeschouwers hebben ondertussen hun eigen stijl kunnen vinden in de komende trends, maar niet iedereen is al zo ver. Ben jij nog niet helemaal zeker van hoe jij het komende najaar mee kunt doen met de trends op het gebied van fashion? Lees dan snel dit blog voor meer inspiratie!

Urban volume

Iets wat veel terugkwam op de catwalks waren de al bekende puffer jackets. Een goed voorbeeld hiervan is de Ellesse jas met donzen voeringen. De puffer jassen komen dit najaar weer in volle glorie terug. Je kan dit goed zien bij de Mango jassen die dit merk naar buiten heeft gebracht. Dit jaar is er wel iets anders dat centraal staat dan de vormen van deze jas. Dat andere is namelijk de kleur.

Dit najaar kan je niet over straat gaan zonder een jas te hebben in donkere kleuren. Ga het liefst voor zwart, donkerbruin of donkergrijs. Felle en lichte kleuren kan je beter bewaren voor jouw truien.

Niet alleen echte mannen dragen roze

Roze is namelijk een kleur die écht voor iedereen is weggelegd, ongeacht of je man of vrouw bent. Je moet natuurlijk wel een beetje letten op jouw huidskleur want bij de ene ondertoon staat roze mooier dan bij de andere. Maar goed, dat is weer een heel ander onderwerp.

In tegenstelling tot de jassen trends, zijn lichte kleuren in jouw sweaters, truien en hoodies dit najaar helemaal happening. Met name pasteltinten doen het goed. Als je het écht goed wilt doen dit najaar, combineer je twee trends met elkaar. Het is nog eens makkelijk ook! Benieuwd hoe jij dit kunt doen? Rock de monochrome trend!

Monochrome

Misschien heb je deze trend al eens eerder voorbij zien komen. Het dragen van één kleur in verschillende tinten is namelijk al sinds deze lente in. Verwacht wordt dat de monochrome trend de rest van het jaar zal domineren. Het leuke van deze trend is dat je hem met allerlei verschillende kleuren kunt combineren!

Kies voor zwart – black on black is namelijk nooit verkeerd – of ga juist voor lichtere kleuren zoals grijs of beige. Behalve vrij neutrale kleuren kan je ook kiezen voor een wat gewaagdere kleurencombinatie. Rood, blauw of groen kan je rocken, maar je moet het wel durven.

Categorie├źn: Blog