Over het algemeen staan voornamelijk vrouwen bekend om hun voorliefde voor schoenen. Zoveel mogelijk, in alle kleuren, soorten en maten – hoge of lage sneakers, laarsjes, en hoge hakken, noem maar op. Maar het wordt hierdoor nog wel eens vergeten dat ook voor mannen schoenen ontzettend belangrijk zijn. Schoenen maken namelijk je hele outfit. Met Nubikk heren schoenen blijven ook mannen fashionable, zonder daarvoor comfort op te hoeven geven.

Over Nubikk heren schoenen

Nubikk  bracht voor het eerst een schoeisel lijn uit in 2012, en heeft sindsdien met een treinvaart zijn plek weten te veroveren op de markt. Het merk komt oorspronkelijk uit Nederland, maar is ook erg populair geworden in Duitsland en België. Achter het merk zit een simpele gedachte. Zelf zeggen ze: we hebben onze schoenen en levens graag relaxed, stijlvol  en comfortabel. Niet alleen voegt dit toe aan de gedachte dat je schoenen lekker moeten zitten, het maakt ook duidelijk dat je schoenen uit moeten drukken hoe je zelf in het leven staat. Nubikk heren schoenen passen niet alleen goed bij elke stijl die je maar kan hebben, ze zitten ook nog eens ontzettend lekker.

Comfort als vertrekpunt voor Nubikk heren schoenen

Er is een ding waar het merk van Nubikk heren schoenen erg duidelijk in is. Dat is het comfort van de schoenen die zij maken. In plaats van een schoen te ontwerpen, deze te maken en er later achter te komen dat het design in de praktijk niet veel comfort bied, worden de schoenen ontworpen met comfort in het achterhoofd. Comfort is het vertrekpunt voor de designs, in plaats van andersom. Nubikk heren schoenen worden gemaakt met veel liefde, aandacht en zorg, door het hele proces van productie. Van ontwerp tot fabriek tot de winkel, Nubikk heren schoenen zijn er altijd voor wie stijlvolle en comfortabele schoenen wil.

Altijd verkrijgbaar

Nubikk heren schoenen zijn beschikbaar in de maten 40 tot 46. Ze zijn gemakkelijk via de website te bestellen, maar ook verkrijgbaar in winkels verspreid door het hele land en in Duitsland en België. Zo kun je dus zelf kiezen of je even langs de winkel gaat als die in de buurt zit, of lekker de tijd neemt om op de website rond te neuzen. Als je bestelt op de website kun je je Nubikk heren schoenen dezelfde dag nog in huis hebben als je deze voor 12 uur bestelt. De mooiste Nubikk heren schoenen zijn zo altijd binnen handbereik!

Categorieën: Blog