afslanken op een natuurlijke wijze!

Januari 2019 – Diet Couture introduceert een 100% natuurlijke productlijn speciaal voor mannen! De producten van Diet Couture bieden ondersteuning bij het afslanken op een natuurlijke wijze. De vegan productlijn bestaat uit 9 verschillende producten waaronder supplementen en voedingsmiddelen.

De producten zijn gemaakt zonder toevoegingen van chemische vulmiddelen of zoetstoffen. Diet Couture is geen dieet. Om succesvol af te kunnen slanken is het belangrijk om gezond te eten en regelmatig te bewegen. De producten ondersteunen om een gezonde lifestyle te ontwikkelen en vol te houden. Diet Couture is ondertussen in meer dan 40 salons verkrijgbaar in Nederland.

Ook zijn de producten verkrijgbaar in Spanje, Curaçao en Azerbeidzjan.

 

Carb Blocker for men

De Carb Blocker for men houdt koolhydraatopname tegen door middel van het werkzame kidneybonenextract.Verder beperkt de CarbBlocker de eetlust en zorgt het supplement ervoor dat de bloedsuikerspiegel stabiel blijft door de toevoeging van chroom. De aanwezige stoffen in  dit supplement zijn speciaal samengesteld om de koolhydraten die je binnenkrijgt gedeeltelijk te blokkeren zodat ze minder snel in lichaamsvet worden omgezet.

Gebruiksadvies: in de ochtend en middag 1 capsule of als je koolhydraten hebt gegeten.

Cleanser for men

De Cleanser for men ondersteunt het lichaam bij het kwijtraken van visceraal vet; het vet dat zich om de organen heen bevindt in de romp en in de buik. Bij een te hoog vetgehalte rondom de organen kan dit leiden tot een verminderde goede gezondheid maar ook zorgen voor een stagnatie in het afslankproces.De werkzame ingrediënten van de Cleanser for men zijn Kudzu, Vitamine B6 en Paraguay thee.

Gebruiksadvies: in de ochtend en in de middag 1 capsule.

 

Detox for men

Tijdens het afvallen komen er veel afvalstoffen vrij die kunnen zorgen voor huidproblemen,  wisselende stemmingen, vermoeidheid en hoofdpijn. De Detox for men helpt bij het verminderen van deze verschijnselen door middel van de juiste kruiden. De Detox for men helpt bij gewichtsafname, zorgt voor meer energie en stimuleert het ontgiftingsproces. De werkzame ingrediënten zijn Mariadistel, Gember en Grote Klis.

Gebruiksadvies: In de ochtend en in de middag 1 capsule.

Fatburner for men

De Fabulous Fatburner helpt door een combinatie van de werkzame stoffen Garcinia Gambogia, Chroom en L-Carnitine overtollig vet te verliezen en je lichaam ‘droog’ te krijgen zonder zware inspanning. Daarnaast onderdrukt het op een veilige manier het honger gevoel,  stimuleert het de verbranding en brengt het automatisch je vetpercentage omlaag en dit allemaal door de samenstelling van de juiste kruiden.

Gebruiksadvies: In de ochtend en in de middag 1 capsule.

Fatfilter for men

De Fatfilter for men zorgt ervoor dat vetopname wordt tegengegaan door de werkzame stof Chitosan. Daarnaast vermindert het product de eetlust en verbetert het de darmwerking. Tegelijkertijd helpt het product bij de verlaging van het cholesterolgehalte, houdt het de bloedsuikerspiegel stabiel en filtert het verzadigde vetten uit voeding. Chitosan is een geheel natuurlijk product dat wordt gemaakt uit de polysaccharide chitine.

Gebruiksadvies: In de ochtend en middag 1 capsule of als je iets vets hebt gegeten.

 

Water Out for men

De Water Out for men zorgt ervoor dat overtollig vocht uit het lichaam wordt afgedreven.  Wanneer er te veel vocht vasthouden wordt, zorgt dit voor een opgeblazen gevoel en laat je lichaam minder slank tonen. Door een combinatie van natuurlijke stoffen is het supplement volkomen veilig in gebruik. De werkzame ingrediënten van de Water Out for men zijn Paardenbloem extract, Groene Thee, Cranberry en Peterselie.

Gebruiksadvies: in de ochtend en in de middag 1 capsule.

 

Ketone Burner for men

Gewichtsverlies bereik je door een combinatie van gezond eten en voldoende bewegen. Ketones maken het mogelijk om sneller vet te verbranden. Dit doet het door de productie van adiponectine te stimuleren. Adiponectine is een proteïne dat voorkomt in het menselijk lichaam en invloed heeft op het reguleren van de glucosespiegel en het afbreken van vetzuur. Hoe meer van de stof in het bloed, des te lager het vetpercentage.

Gebruiksadvies: twee keer per dag.

 

Matcha for men

Matcha is een Japanse groene thee en wordt vaak dé superfood onder de superfoods genoemd. Het helpt om je stressniveau te verlagen, vergroot de mentale helderheid, gaat ouderdomseffecten tegen en verbetert de vetverbranding. De supplementen zorgen voor een boost aan antioxidanten die onder andere huidveroudering tegengaan, de stofwisseling stimuleren en afvalstoffen die vrijkomen helpen af te voeren.

Gebruiksadvies: 1 supplement per dag.

 

Eiwitshake Vanille for men

Van de bouwstof eiwitten is het al lange tijd bekend dat ze helpen om sneller af te vallen. Vandaar dat de keuze ook snel was gemaakt om eiwitshakes aan het Diet Couture assortiment toe te voegen, aangezien je hier in een korte tijd resultaat mee boekt. Eiwitten geven veel langer een verzadigd gevoel dan koolhydraten. Als je de shake ’s morgens als ontbijt drinkt heb je lange tijd een voldaan gevoel zonder dat je veel calorieën binnen krijgt.

Gebruiksadvies: 1 shake per dag in de ochtend.

 

 

Zelf heb ik de producten nog niet uitgeprobeerd; uitspraken over de gezonde effecten zijn afkomstig van Diet Couture. Daar komt binnenkort echter verandering in, want ik ga zelf diverse producten proberen! De review volgt.

Direct meer weten over de producten van Diet Couture? Bezoek dan de website!

 

Categorieën: Blog