Deze lente en zomer zal er wederom weer anders uit gaan zien dan voorgaande zomers. Van een zomer vol festivals en vakantie naar een zomer die zich voornamelijk in en rondom je huis zal plaats vinden. Het is natuurlijk nog even afwachten hoe de maatregelen zich gaan ontwikkelen en hoe het verder zal gaan tot de zomer. Feit blijft dat we ten alle tijden voorzichtig moeten blijven en moeten blijven opletten wat wel verantwoordelijk en veilig is en wat niet. Als je nou toch leuke dingen wilt doen nu het weer steeds mooier wordt, wat volkomen logisch is, lees dan snel verder!

In en om het huis

Als je nou niet in staat bent om het huis uit te gaan of toch liever de gok niet waagt om andere mensen te zien dan is het goed om in en om het huis te blijven. En er is meer wat je kan doen dan je denkt. Voor onderstaande tips is het wel noodzakelijk om een tuin of balkon te hebben. Heb je bijvoorbeeld groene vingers? Dan is nu het moment om jou tuin een opknapbeurt te geven door middel van wat leuke nieuwe planten en bloemen. Maar je kan ook denken aan wat nieuwe tuinschermen van hillhout. Een eigen moestuintje bouwen en zaaien is ook erg leuk. Zo kan je de hele zomer je eigen aardbeien, paprika’s of kropsla zien groeien. Natuurlijk kan je ook van je eigen tuin een soort strand maken. Zet wat lekkere zonnestoelen neer, voor de vorm gooi je wat zand onder je voeten, lekkere hapjes en drankjes erbij en jouw stranddag kan niet meer stuk.

Pak de fiets!

Als je nou niet zo’n huismus bent maar liever erop uit gaat zijn hier ook wat tips. Pak je fiets maar uit de schuur en ga gewoon eens een roadtrip maken op de fiets. Ga is naar wat dorpjes of steden waar je normaal gesproken voorbij fietst. Tegenwoordig zijn er erg veel horeca gelegenheden waar je terecht kan voor een lekkere afhaal lunch of een koffie to go. Met de fiets kan je in deze tijd op veel meer plekken komen dan met de auto omdat ze bossen, stranden of parken vaak al vroeg in de ochtend afzetten om drukte te voorkomen. Met de fiets ben je veel mobieler. Aan het fietsen met je partner of een vriend of vriendin? Neem dan een picknick mandje mee en zoek een mooi parkje uit. Een tussenstop tijdens het fietsen is noodzakelijk en dit kan je dan net zo goed doen onder het genot van een heerlijke picknick!

Categorie├źn: Blog